L’Associació Antisida de Lleida ajuda a trobar feina a 63 persones en risc d’exclusió social

L’Associació Antisida de Lleida ha renovat avui el conveni amb el programa Incorpora de la Caixa gràcies al qual s’ha ajudat a trobar a feina a 63 persones en risc d’exclusió social el 2014, un 32% més que l’any anterior. Prop de 160 persones van ser ateses a l’Associació Antisida de Lleida en el marc d’aquest programa i es va presentar el programa Incorpora a 60 empreses noves. L’Associació Antisida de Lleida compta amb dues tècniques dins el programa Incorpora.

programaincorpora2015 (8)El grup Incorpora de Lleida ha incrementat en un 40% la mitjana de visites a empreses respecte l’any 2013. Totes aquestes xifres indiquen la bona tasca que es fa a Lleida i per això, des de la Caixa s’ha destacat el grup de Lleida “com el millor dels grups en resultats d’ofertes compartides i insercions”. Precisament, cal destacar que l’Associació Antisida de Lleida treball en l’empoderament de les persones en risc d’exclusió i per això es realitzen tallers prelaborals a l’entitat a través d’una orientadora laboral per preparar a les persones ateses.

Firma conveni

Signatura del conveni Incorpora 2015

El programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social. Actualment compta amb una xarxa de més de 700 tècnics per tot Catalunya. Els tècnics d’inserció laboral, com els de l’Associació Antisida de Lleida, ofereixen un servei integral gratuït en totes les fases del procés: des de la selecció fins a la integració plena en el lloc de feina.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s