Qui som?

L‘Associació Antisida de Lleida és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1991 amb l’objectiu de millorar de forma integral la qualitat de vida de les persones afectades per VIH/sida (tot i que treballa a Lleida des del 1989 quan va néixer com a delegació de l’Associació Antisida de Catalunya). El 6 de gener de 2006 es va inaugurar l’actual local ubicat al carrer Lluis Besa, 17, baixos. La consellera de Salut, Marina Geli, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va inaugurar les actuals instal·lacions.

Objectius:

  • Fomentar la informació, la prevenció, el recolzament al malalt/a, la defensa de la imatge i de la dignitat com a persona  dels portadors/es del VIH i dels malalts/es de la sida.
  • Promoure la realització d’activitats i programes relacionades amb les finalitats d’aquesta associació en l’àmbit de la cooperació internacional i per al desenvolupament.
  • Promoure programes de prevenció, de sensibilització i conscienciació dirigits a la societat i en especial a col·lectius com dones, adolescents, treballadors/es sexuals i població immigrada.
  • Promoure l’intercanvi, la reflexió, la investigació i el treball conjunt com la col·laboració amb altres entitats amb els mateixos interessos.
  • Promoure la posada en funcionament de recursos per donar cobertura a les necessitats socials de les persones infectades pel VIH/sida que no estiguin resoltes pel sistema d’atenció sanitària i social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s