Coneix Sext@’t

El proper dimecres 15 de juny, a les 12:00 del migdia, a la Sala d’actes de la Diputació de Lleida, es presentarà l’app Sext@’t. Aquesta app, promoguda per l’Associació Antisida de Lleida, té com a objectiu la prevenció de les malalties de transmissió sexual. Mitjançant aquesta app, els usuaris i les usuàries, podran rebre informació confidencial sobre el VIH i altres infeccions de transmissió sexual.

L’aplicació porta una calculadora que proporciona una avaluació fiable del risc d’exposició, i ofereix informació clara i concisa sobre les malalties de transmissió sexual.

L’acte comptarà amb la presència del Sr. Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, el Sr. Jordi Cortada, gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran i el Sr. Joan Fibla, president de l’Associació Antisida de Lleida.

L’acte està obert a tothom.

sextat1

Un pensament sobre “Coneix Sext@’t

  1. Federico Mañas Marin diu:

    Ante todo brindar por este proyecto que seguramente sera un exito. Por otro lado felicitar a todas/os los profesionales, asociaciones e instituciones, como al voluntariado que dedican su tiempo para tan gran labor de ayuda, concienciacion y lucha contra la descriminacion que lamentablemente aun persiste en esta sociedad a pesar de la informacio y los avances medicos que han logrado hacer que el vih sea una enfermedad cronica y no mortal ! Quizas seria interesante plantearse la posibilidad de erradicar la palabra S.I.D.A (sinonimo de muerte).!
    Un saludo y fuerza
    Salud;

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s